Optredens van Abe

Abe op Keltfest 2012 - kopie

Hier zie je de agenda van mijn eerstvolgende openbare optredens. Wees welkom om hier een van mijn voorstellingen mee te maken! Hiernaast heb ik vele particuliere optredens. Voel je vrij om toch te mailen als je me wilt boeken voor een van de bovengenoemde dagen. Mogelijk ben ik wel beschikbaar voor een ander dagdeel.

 

14 april Verhalende bomenwandeling in park Schothorst te Amersfoort. Thema: De wijsheid van bomen en kruiden. Vertrek 14:00 (-15:30) vanaf Schothorsterlaan 21 meelopen is gratis, ik ga na afloop rond met de hoed :)

22 april Lezing en vertelling op het PFI congres te Lunteren over mijn nieuw uit te komen boek: Heksenwaarheid en elfenbedrog

13 en 14 mei Earthwyse workshopweekend te Hattem met bomenwandeling en lezing

21 mei Dag van het park in De Pinte (België) met vertellingen en bomenwandelingen

27 mei Bos & burchtfair te Oostvoorne lekker verhalen vertellen voor de kids!

2 juni Verhalen in het park te Schothorst Amersfoort over koning Arthur! 20:00 – 22:00 Luister ook mee op de meest sfeervolle plek van Amersfoort naar mijn favoriete verhalen :) De toegang is gratis, ik ga in de pauze met de hoed rond.

10 juni Hanzefeesten te Doesburg: Middeleeuwse verhalen en Nederlandse sagen

24 juni Bomenvertellingen tijdens de midzomerviering op Panta Rhei te Amersfoort

30 juni Mystical Fantasy Fair te Heeswijk Dinther: Midzomerverhalen bij het kampvuur

4 en 5 augustus Castlefest Voor de dertiende keer op rij mag ik mijn heftigste verhalen vertellen op dit prachtige festival!

 

 

 

EfFF2 - kopie