Optredens van Abe

Hier zie je de agenda van mijn eerstvolgende openbare optredens. Wees welkom om hier een van mijn voorstellingen mee te maken! Hiernaast heb ik vele particuliere optredens. Voel je vrij om toch te mailen als je me wilt boeken voor een van de bovengenoemde dagen. Mogelijk ben ik wel beschikbaar voor een ander dagdeel.

17 juli Verhalenavond op het dak van de SP! Dit evenement is vol, je kan je alleen nog opgeven voor een reservelijst als er mensen afzeggen!

 Natuurlijk organiseren we deze avond volgens de geldende corona-regels. Voor wie niet bij elkaar hoort geldt dus anderhalve meter afstand. Om diezelfde reden geldt voor deze avond een reserveringslijst van maximaal 25 mensen. Als je wilt komen geef dan svp je naam op en wie je mee gaat nemen. Dit doe je via abedeverteller@hotmail.com .
De SP stelt als gastheer koffie, thee en frisdrank kostenloos ter beschikking voor in de pauze en van tevoren.
Vergeet ook je gulle – cash – bijdrage niet voor in de hoed van de verteller. Het adres is Snouckaertlaan 70 te Amersfoort. Kom svp op tijd, ik begin stipt. Tot ziens!
24 juli  Stadswandeling door historisch Amersfoort met sagen, legenden en geschiedenis van de stad (geschikt vanaf 8 jaar) start om 11:00 eindtijd 12:30 Opgeven via de VVV
11 augustus Verhalenavond voor gezinnen in Sprang-Capelle. Opgeven kan je via: https://www.spoor-t.nl/wp2019/
21 augustus Stadswandeling door historisch Amersfoort met sagen, legenden en geschiedenis van de stad (geschikt vanaf 8 jaar) start om 11:00 eindtijd 12:30 . Opgeven via VVV Amersfoort.

4-6 september Mystical Fantasy Fair te Heeswijk Dinther met heel veel te beleven op spiritueel en fantasy gebied! Ik geef een lezing en bomenwandeling naast mijn vertellingen.

13 september Kunstival Velp

19 en 20 september Elfia Arcen

18 oktober Erven Eme Zuthphen

25 oktober Fantasyfest Rijswijk

8 en 15 november Dagworkshop verhalen vertellen te Amersfoort. Leer in één of twee dagen hoe je een boeiend verhaal kan vertellen of presentatie kan houden!

 EfFF2 - kopie