Optredens van Abe

Hier zie je de agenda van mijn eerstvolgende openbare optredens. Wees welkom om hier een van mijn voorstellingen mee te maken! Hiernaast heb ik vele particuliere optredens. Voel je vrij om toch te mailen als je me wilt boeken voor een van de bovengenoemde dagen. Mogelijk ben ik wel beschikbaar voor een ander dagdeel.

3 januari Johan van Oldenbarneveltwandeling 13:30 Laatste kans om deze wandeling en boeiende tentoonstelling in museum Flehite mee te maken!

22 februari Sagen en legendenfestival Nationaal Park de Hoge Veluwe. Veluwse verhalen samen met Iris Schram op de harp.

23 februari Dagtraining verhalen vertellen in Amersfoort. Dit is  een dag voor licht gevorderden die de eerste workshopdag (of iets vergelijkbaars) al mee hebben gemaakt.

27 februari Torenrondleiding VVV Amersfoort op de Lieve Vrouwetoren. 11:00

28 februari Stadswandeling VVV Amersfoort 11:00

28 februari Verhalen in de Middeleeuwse boerderij Thema: De strijd tussen heiden en christen 20:00 Schothorsterlaan 21 en dan doorlopen. Toegang is gratis. Ik ga met de hoed rond!

29 februari Fantasyfest Rijswijk Volg je fantasie op deze beurs en vindt mij in een wit tentje op het beursterrein 🙂

1 maart Sagen en legendenfestival Nationaal Park de Hoge Veluwe. Veluwse verhalen samen met Iris Schram op de harp.

27 maart Lezing over de verhalen en kosmologie van maan en sterren. Sandenburg 20 te Amersfoort 20:00 – 22:00 Deelname is op basis van een vrijwillige bijdrage.

28 maart Boekenmarkt in Blokhuispoort te Leeuwarden. Met mooie Friese verhalen!

25 en 26 april Elfia Haarzuilens. Vertellen en lezingen geven!

17 mei Verhalende bomenwandeling in park Schothorst. Start bij ‘het Groene huis’ 14:00 meedoen is op basis van vrijwillige bijdrage.

31 mei en 1 juni Beleef de Lente te Cannenburgh

 EfFF2 - kopie