Optredens van Abe

Hier zie je de agenda van mijn eerstvolgende openbare optredens. Wees welkom om hier een van mijn voorstellingen mee te maken! Hiernaast heb ik vele particuliere optredens. Voel je vrij om toch te mailen als je me wilt boeken voor een van de bovengenoemde dagen. Mogelijk ben ik wel beschikbaar voor een ander dagdeel.

30 juli Open verhalenavond in het Heksenmuseum Appelscha (Friesland) 19:30-21:30 Ik zal op deze avond mijn spannendste heksenverhalen vertellen (geschikt voor jong en oud). Het is in de open lucht achter de boerderij. Graag van te voren even opgeven via abedeverteller@hotmail.com
De entree is zeven euro p.p. Graag ter plekke contant betalen.

11 augustus Verhalenavond voor gezinnen in Sprang-Capelle. Opgeven kan je via: https://www.spoor-t.nl/wp2019/

21 augustus Stadswandeling door historisch Amersfoort met sagen, legenden en geschiedenis van de stad (geschikt vanaf 8 jaar) start om 11:00 eindtijd 12:30 . Opgeven via VVV Amersfoort.

28 augustus 20:00 – 22:00 Zwoele zomerverhalen in een tuin in het Soesterkwartier te Amersfoort. Je kan je opgeven door mij een mail te sturen abedeverteller@hotmail.com

19 en 20 september Elfia Arcen

18 oktober Erven Eme Zuthphen

25 oktober Fantasyfest Rijswijk

8 en 15 november Dagworkshop verhalen vertellen te Amersfoort. Leer in één of twee dagen hoe je een boeiend verhaal kan vertellen of presentatie kan houden!

 EfFF2 - kopie