Optredens van Abe

Hier zie je de agenda van mijn eerstvolgende openbare optredens. Wees welkom om hier een van mijn voorstellingen mee te maken! Hiernaast heb ik vele particuliere optredens. Voel je vrij om toch te mailen als je me wilt boeken voor een van de bovengenoemde dagen. Mogelijk ben ik wel beschikbaar voor een ander dagdeel.

28 december Verhalen over de Midwinter in de Middeleeuwse boerderij te Amersfoort

2 januari VVV verhalende stadswandeling 11:00

26 januari Imagicon Op deze con vertel ik natuurlijk verhalen, maar ik geef ook een verhalenvertelworkshop, dus schrijf je in!

26 februari Restaurant ‘t Spoor Sprang-Capelle- Lezing over de symboliek van sprookjes

1 maart Verhalenvertelavond in de Middeleeuwse boerderij van Schothorst te Amersfoort

5, 12, 19 en 26 maart Cursus verhalen vertellen in vier dinsdagavonden te Amersfoort. Opgave via abedeverteller@hotmail.com

9 maart Fantasyfest Op de vertrouwde plek te Rijswijk, de Broodfabriek, een nieuw concept, check it out!

10 maart Magic Star Fair Deze knusse fair/beurs in de volksabdij in Ossendrecht is absoluut de moeite waard als je in het Zuiden des lands woont.

20 en 21 april Elfia Haarzuilens Voor het eerst sinds vier jaar weer terug op Elfia Haarzuilens! Het thema is sprookjes. Bij mij zullen de sprookjes wel iets meer ontluisterend zijn dan je gewend bent..

19 mei Verhalende bomenwandeling in park Schothorst te Amersfoort begin 14:00 einde ca. 15:30 Deelname is gratis! Ik ga na afloop met de hoed rond.

 EfFF2 - kopie