Optredens van Abe

Hier zie je de agenda van mijn eerstvolgende openbare optredens. Wees welkom om hier een van mijn voorstellingen mee te maken! Hiernaast heb ik vele particuliere optredens. Voel je vrij om toch te mailen als je me wilt boeken voor een van de bovengenoemde dagen. Mogelijk ben ik wel beschikbaar voor een ander dagdeel.

11 september 20:00 – 22:00 Zwoele nazomerverhalen in een tuin in het Soesterkwartier te Amersfoort. Je kan je opgeven door mij een mail te sturen abedeverteller@hotmail.com

19 en 20 september Elfia Arcen! Met verhalen en lezingen 🙂

25 september Lezing over extase en vruchtbaarheid in de hekserij uit de Middeleeuwen en Vroeg-moderne tijd. Zit vol, alleen nog aan te melden voor de reservelijst! 
Voor meer info zie hier. Kosten zeven euro, opgave dmv mail

4 oktober van 15:00 – 17:00 Open vertelmiddag in de Mariënhof te Amersfoort. (Kleine Haag 2)
Deze prachtige locatie is wel vijfhonderd jaar oud en begon als klooster. De voorstelling zal in de open lucht in het sfeervolle binnenhofje zijn. (Bij regenachtig weer is er een uitwijkmogelijkheid naar binnen.) Thema: Griekse mythologie en de wijngod Dionysos. De wijnbar zuster Margaux is geopend. (S.v.p. geen eigen eten of drinken meenemen.)
Je kan een reservering doen via abedeverteller@hotmail.com Wees er snel bij, er is plaats voor 35 personen.

11 oktober Verhalende bomenwandeling in park Schothorst 14:00-15:30 Verzamelen bij het Groene Huis Schothorsterlaan 21
Meewandelen kost je zoveel als je  zelf wilt! Je kan in de pauze bij de dikke boom een contante bijdrage in de hoed doen.

18 oktober Erven Eme Zuthphen   Geniet van verhalen over goden en vikingen op deze Middeleeuwse plek!

23 oktober Lezing over de betekenis en symboliek van Halloween of Samhain, het feest van de doden. Voor meer info zie hier. Kosten zeven euro, opgave dmv mail

8 november Dagworkshop verhalen vertellen te Amersfoort. Leer in één of twee dagen hoe je een boeiend verhaal kan vertellen of presentatie kan houden!

15 november Dagworkshop verhalen vertellen (deel twee). In dit vervolg (dat ook los te volgen is) ligt de focus op het vertellen van een – zelf meegebracht – verhaal. Je krijgt vele tips en tricks hoe je jou verhaal het meest boeiend kan vertellen!

20 november Lezing over de rijke geschiedenis van het Sinterklaasfeest in Nederland. Voor meer info zie hier. Kosten zeven euro, opgave dmv mail

12 en 13 december Midwinterfair in het Archeon (ovb)

28 december: Lezing over de betekenis en symboliek van kerst en Midwinter. Voor meer info zie hier. Kosten zeven euro, opgave dmv mail

 EfFF2 - kopie