Ik biedt je een consult aan met reading, leading en healing van één tot anderhalf uur. In deze sessie leer je meer over je eigen energetische systeem en de wijze waarop je bewustzijn werkt. Ik help je om naar binnen te kijken om op zoek te gaan naar je eigen innerlijke kalmte en evenwicht. Je kan hieronder lezen wat dit inhoudt en of het iets voor jou is. (1)

Fotograaf: Django Robberts

De sessie begint met stilte – dit kan een kwartier of langer duren – deze tijd heb ik nodig om in een staat van trance en innerlijke rust te komen om daarna te kunnen ‘lezen’. Tijdens deze reading richt ik mij volledig op jou energetische veld. Dit kan zijn op het niveau van je aura, je chakra’s of je persona. Tijdens deze lezing hoef je zelf niets te doen. Het kan fijn zijn om zelf ook in een meditatieve sfeer te gaan om zo iets te ervaren van het contact dat ontstaat en wat dit met je doet. Tijdens dit deel is er geen verbaal contact. Hierna zal ik je mijn indrukken vertellen. Dit kan gaan over gronding, de staat van de chakra’s, doorstroming van de energie, maar ook over symbolen die tevoorschijn kwamen en andere dingen die te maken hebben met stabiliteit en welzijn.
Aan de hand van deze indrukken kan ik – desgewenst- een healing doen. Dit kan gaan in de vorm van een handoplegging (altijd eerst met vragen om toestemming) of puur door de invloed van mijn energieveld op het jouwe, waarbij ik mijn handen gebruik om me op bepaalde gebieden te concentreren. Dit laatste gaat op een afstand van je fysieke lichaam. Als laatste is er nog een leading mogelijk. Als bepaalde levensgebieden zuivering, neutraliteit en balans nodig hebben kan ik me daar op concentreren om mee te helpen aan harmonie.

Uiteindelijk gaat dit allemaal om bewustwording. De sessie kan een tijdelijke verlichting van fysieke en emotionele pijn of druk geven en mogelijk heb je iets meer energie of zal de energie wat beter stromen, maar dit is niet het einddoel. Het doel is om door middel van de energetische en verbale uitwisseling een dieper besef te krijgen van je innerlijke energetische systeem. Vanuit dit diepere besef kan je bewust werken aan je eigen welzijn. Het zal je helpen om je innerlijke rust te vinden, om beter in balans te blijven, om je leven zelf in eigen hand te nemen vanuit een liefdevolle, maar ook neutrale positie.
De reading en healing geven je door middel van de symbolen, energie en wisselwerking een poortje om de werkelijkheid op een andere wijze te ervaren en te beseffen dat er – naast de fysieke en verstandelijke realiteit – een innerlijke realiteit is die in een veel sterker en directer verband staat met persoonlijke welzijn, kracht en geluk.

Door mijn jarenlange ervaringen met meditatie, kosmologie, trance en symboliek en door de opleiding in reading, healing en leading die ik bij Mens & Intuïtie heb voltooid kan ik je helpen in je proces om tot een verdiept bewustzijn te komen èn om dat bewustzijn te kunnen verschuiven, indien wenselijk. (2)

Voorlopig zal ik deze consults geven voor datgene wat het je waard is. Je doet ter plekke een donatie in de pot of maakt een zelf te bepalen bedrag over naar mijn rekening. Je kan als je wilt ook een voorstel doen voor een uitwisseling, waarbij we leren van elkanders vaardigheden.
De consults worden bij mijn aan huis gedaan. Dat is in Amersfoort-Noord. (Een consult aan huis is ook mogelijk, maar dan geldt er een tarief van reiskosten + vijfenvijftig euro extra.)

Je boekt een consult door me te mailen op abedeverteller@hotmail.com. Wees welkom en graag tot ziens!

1. Dit consult is mogelijk met inachtneming van de huidige anderhalvemeterregeling.
2. Dit is een vierjarige opleiding gericht op intuïtieve ontwikkeling, healing, reading en leading. Voor meer informatie zie: www.mensenintuitie.nl