Skip to main content

Ik kan je een sessie aanbieden die bestaat uit een healing met reiki en een reading onderdeel. Tijdens zo’n behandeling ga ik in interactie met je energetische wezen. Ik ga kijken naar je aura, je aarding en je chakra’s. Mogelijk komen hier ook symbolen naar voren. Tijdens deze interactie kan ik je levensenergie (ook wel Reiki genoemd) uit de bron geven en bezig gaan met het balanceren van jou energie om zo te komen tot een harmonieus evenwicht.

Tijdens de reading zal ik informatie doorgeven over je aura en je chakra’s en over je persoonlijkheid. Deze informatie komt op een intuïtieve wijze tot stand en door middel van een lichte trance.

Foto gemaakt door Django Robberts

Deze sessie kan je helpen met het vinden van nieuwe inzichten over jezelf. Het kan je ook meer ervaring geven in het voelen van je eigen energie en je energie in wisselwerking met de ander.
Een sessie duurt circa één tot anderhalf uur, al naar gelang het verloop. De behandeling kost zestig euro.

Ik ben afgestudeerd aan de School voor Mens & Intuïtie voor de vierjarige opleiding Healing, Reading en Lichtwerk. Daarnaast heb ik Reiki I en II.