Skip to main content

Ik biedt je een één op één consult aan (bij mij thuis in Amersfoort of on-line) waarin we o.a. aan de slag gaan met de verhalen die je raken, de symbolen die je bijblijven en de passie die je zoekt of al hebt gevonden. Ik maak gebruik van verschillende werkvormen zoals verhalende visualisaties, trance, reading en healing. Samen gaan we jouw favoriete verhaal en meest persoonlijke symbool analyseren. De sessie zal ongeveer anderhalf tot twee uur duren. (Je kan desgewenst ook meerdere sessies doen.) In deze sessie leer je meer over je eigen energie en de wijze waarop je bewustzijn werkt. Je leert meer over je eigen passies, inspiraties en valkuilen. Je leert hoe je naar binnen kan kijken om op zoek te gaan naar je eigen innerlijke kalmte en evenwicht. Je kan hieronder meer lezen over mijn werkwijze.

Het eerste deel van het consult zal gaan over je persoonlijke verhaal en symbool (bijvoorbeeld je favoriete sprookje of mythe). Ieder heeft een levensavontuur waar hij – al dan niet bewust – mee bezig is. We proberen dit ‘lot’ meer helder aan de oppervlakte te krijgen. Daarvoor vraag ik je om van tevoren je favoriete verhaal of sprookje aan mij te vertellen. Ook kan je me vertellen over een voor jou belangrijk symbool dat je bij je draagt of belangrijk vindt. In het tweede deel beginnen we met circa een kwartier stilte. Deze tijd heb ik nodig om in een staat van trance te komen om daarna te kunnen ‘lezen’. Tijdens deze reading richt ik mij volledig op jouw energetische veld. Dit kan zijn op het niveau van je aura, je chakra’s of je persona. Tijdens deze lezing hoef je zelf niets te doen. Het kan fijn zijn om zelf ook in een meditatieve sfeer te gaan om zo iets te ervaren van het contact dat ontstaat en wat dit met je doet. Tijdens dit deel is er geen verbaal contact. Hierna zal ik je mijn indrukken vertellen.

Fotograaf: Django Robberts

Dit kan gaan over gronding, de staat van de chakra’s, doorstroming van de energie, maar ook over symbolen die tevoorschijn kwamen en andere dingen die te maken hebben met stabiliteit en welzijn. Hieruit hoop ik dat we samen tot een dieper inzicht kunnen komen wat je pad is, waar je struikelblokken liggen en hoe je kan komen tot een dieper geluk dat te maken heeft met het lopen van je lot.
Aan de hand van de indrukken van de reading kan ik – desgewenst- een healing doen. Dit gaat puur door de invloed van mijn energieveld op het jouwe, waarbij ik mijn handen – op afstand – gebruik om me op bepaalde gebieden te concentreren. Als laatste is er nog een leading mogelijk. Als bepaalde levensgebieden zuivering, neutraliteit en balans nodig hebben kan ik me daar op concentreren om mee te helpen aan harmonie.

Uiteindelijk gaat dit allemaal om bewustwording. De sessie kan een tijdelijke verlichting van fysieke en emotionele pijn of druk geven en mogelijk heb je iets meer energie of zal de energie wat beter stromen, maar dit is niet het einddoel. Het doel is om door middel van de energetische en verbale uitwisseling een dieper besef te krijgen van je innerlijke energetische systeem. Vanuit dit diepere besef kan je bewust werken aan je eigen welzijn. Het zal je helpen om je innerlijke rust te vinden, om beter in balans te blijven, om je leven zelf in eigen hand te nemen vanuit een liefdevolle, maar ook neutrale positie.
De duiding van je persoonlijke verhalen geven je, samen met de reading en healing een poortje om de werkelijkheid op een andere wijze te ervaren en te beseffen dat er – naast de fysieke en verstandelijke realiteit – een innerlijke realiteit is die in een sterk en direct verband staat met je persoonlijke welzijn, kracht en geluk.

Door mijn jarenlange ervaringen met verhalen, meditatie, kosmologie, trance en symboliek en door mijn opleiding in reading, healing en leading (1) kan ik je helpen in je proces om tot een verdiept bewustzijn te komen èn om dat bewustzijn te kunnen verschuiven als je dat wilt. (1)

De consults worden bij mijn aan huis gedaan. Dat is in Amersfoort-Noord. Een consult kost 65 euro inclusief. (Een consult aan huis is ook mogelijk, maar dan komen er iig reiskosten bij)
Verder is er ook een on-line consult (via Zoom) mogelijk. Zeker als je in de buurt woont heb ik een voorkeur voor een direct contact.

Je boekt een consult door me te mailen op abedeverteller@hotmail.com. Wees welkom en graag tot ziens!

1) Dit was in 2020 bij Mens & Intuïtie: een vierjarige opleiding gericht op intuïtieve ontwikkeling, healing, reading en leading. Voor meer informatie zie: www.mensenintuitie.nl

Hier enkele reacties van mensen die een consult bij mij hebben gedaan:

‘Abe nam ruim de tijd om uitgebreid eerst het gekozen sprookje in het geheel te bespreken en daarna bepaalde aspecten uit te lichten. Samen bespraken we hoe die aspecten in mijn leven zowel bewust als onbewust weerspiegeld werden: bijvoorbeeld in mijn liefdesrelaties. Daarna deed hij wat hij bij uitstek zo bijzonder goed kan: hij vertaalde de symbolen in de sprookjes naar een andere manier van kijken naar de vraagstukken in mijn leven. En daarop doorbordurend ook met hele mooie omkeringen en nieuwe inzichten! Ik ging weg met een empowered gevoel en een verschuiving in hoe ik mij over bepaalde dingen voelde in mijn leven. En dat allemaal naar boven gehaald door het sprookje dieper te bekijken wat ik het liefste hoorde sinds ik kind was. Een prachtige, persoonlijke, magische sessie.”

‘Nogmaals heel erg bedankt Abe, ik vond het superfijn. Voor nu heb ik een aantal mooie handvaten. Ga zo door. Het was precies wat ik nodig had.’

‘Dankjewel Abe! Het was leuk, mooi en fijn! Bedankt voor het fijne gesprek. Het was een heel mooi, spiritueel consult.’