Test Homepage

Verhalen vertellen zit me in het bloed! Eerst tijdens de IVN-jongerenkampen, gezellig rond het kampvuur. Sinds 2004 ben ik professioneel verhalenverteller. Ik vertelde de afgelopen jaren op ontelbare plaatsen: De Elf Fantasy Fair, het Eigentijds festival, Castlefest, het Archeon, de Voorjaarsfair en op vele particuliere feesten en bijeenkomsten!

Ik vertel mythen en sprookjes uit de Keltische en Noordse traditie, ridderverhalen, Griekse mythen, Grimmige sprookjes, Nederlandse sagen en nog veel meer. In totaal heb ik meer dan 275 verhalen in mijn repertoire. Al deze verhalen riepen mij en wilden verteld worden, misschien ook bij u?!

Ik vind mijn inspiratie in de natuur en in de symboliek.  Dit uit zich in het schrijven van artikelen, geven van lezingen over symboliek en het doen van bomenwandelingen. Nu vertel ik verhalen waar en wanneer ik dat maar kan, want vertellen is mijn passie. Ik vertel met expressie en emotie, met mijn hart en mijn handen en met vuur en vlam!

Wilt u een eerste indruk op doen? Bekijk dan mijn fotopagina of mijn filmpjes via youtube. Wilt u me zien optreden? Bekijk dan de ‘Optredens‘.

Wilt u me inhuren als verhalenverteller?
Ga dan naar de pagina Contact en Prijzen of mail naar abedeverteller@hotmail.com