Optreden met muziek

DSC_0148

Iris op de harp (Fotograaf: Cheriena Soechit)

Het is mogelijk om een verteloptreden te boeken waarbij het verhaal begeleid wordt door een harpiste of een violiste!
De harpiste Iris Schram weet met haar heldere stem, zuivere harpklanken en Keltische liederen (website Iris) de juiste snaar te raken. Iris speelt vol aandacht en liefde op haar zelfgebouwde reisharp. Haar geïmproviseerde melodieën verfraaien een Keltisch of sprookjesachtig verhaal. De Keltische verhalen zijn Iris als afgestudeerd keltologe niet onbekend. Daarom zingt ze tussen de verhalen door graag een oeroud lied in het Iers, Welsh of Schots (of Engels). Diverse Keltische verhalen zijn mogelijk, zoals de Ketel van Cerridwen, Oisin en de elfenvrouwe of Tristan en Isolde.

Ook is het mogelijk om het verhaal muzikaal te laten begeleiden door de muzikante Meidi Goh. Zij speelt op de viool en de viola da gamba. Meidi is een begenadigd speler en zangeres van folk en barokke muziek. Zij is lid van de middeleeuwse muziekband Imbue. Zij speelt tussen de verhalen door folksongs van haar solo-CD ‘Heartstrings’.

Een verhaal inclusief begeleiding door de harpiste of de violiste is al te boeken vanaf 210 euro. Als je meer info wilt of ons samen wilt boeken klik dan hier.

Meidi op viola da gamba (Fotograaf: Kees Stravers)