Boek: De Kracht van Symbolen

In mijn boek ‘De Kracht van Symbolen (uitgegeven november 2021) geef ik een uitgebreide beschrijving van de krachtigste symbolen uit de Westerse esoterie. Maak kennis met o.a. de Graal, het pentagram, het labyrint, de Groene man en de Sheela na Gig! Voor mij is een symbool een poort of een wegwijzer naar de ‘andere’, geestelijke werkelijkheid. Het verwijst naar een aspect van de diepere dimensie waar wij deel van uit maken.

Lees hoe de Graal symbool staat voor de mystieke eenwording van de vier elementen en hoe het salomonszegel het samengaan van het mannelijke en het vrouwelijke symboliseert. Ontdek de Groene man als symbool voor de verbinding tussen mens en natuur, het labyrint als levensweg en de regenboog als weg naar de goddelijke wereld. Al deze symbolen kunnen je helpen bij je levensvragen. Uiteindelijk kunnen zij het inzicht geven hoe je in ideale harmonie kan zijn tussen de microkosmos en de macrokosmos. De taal van symboliek wordt begrijpelijker en komt voor jou tot leven!

Dit is mijn vijfde boek. Hiernaast ben ik auteur van vier boeken waarin verhalen en symboliek een grote rol spelen: ‘De symboliek van bomen’, ‘De wijsheid van bomen en kruiden’, ‘De verhalen van Amersfoort’ en ‘Witte wieven, weerwolven en waternekkers’.

Je kunt het boek ‘De Kracht van Symbolen’ bestellen via de uitgever. Het boek kost 19,95 euro per stuk exclusief verzendkosten.

Het boek is ook te bestellen door een mail te sturen naar abedeverteller@hotmail.com. Dan stuur ik het boek na betaling – desgewenst voorzien van een handtekening van de schrijver – naar je op.
Je kan het boek ook persoonlijk bij mij kopen tijdens een lezing of vertelling. (Zie agenda voor datums)