Hier zie je de agenda van mijn eerstvolgende openbare optredens. Wees welkom om hier een van mijn voorstellingen mee te maken! Hiernaast heb ik vele particuliere optredens. Voel je vrij om toch te mailen als je me wilt boeken voor een van de bovengenoemde dagen. Mogelijk ben ik wel beschikbaar voor een ander dagdeel.

17 en 18 september Elfia Arcen
Lekker vertellen in de prachtige Kasteeltuinen van Arcen!

24 september Sprookjestuinen voor Volwassenen
Allemaal optredens voor volwassenen die sprookjes ook leuk vinden! Ik doe een vertelling over de Wilde Zwanen inclusief uitleg over de diepere betekenis van dit sprookje.

1 en 2 oktober Gallo-Romeins Weekend te Wervik (België)
Keltische en Romeinse verhalen tijdens een weekend geheel in Keltische en Romeinse sferen!

15 oktober Fantasyfest in Rijswijk
Ik vertel de griezelige verhalen ‘de geest van Skarp’ en ‘het ding uit de duisternis’

26 oktober Halloween dag te Spijkenisse

27 oktober Lezing over de Samhain in Amersfoort
Ik vertel over de betekenis en de verhalen van dit jaarfeest (ook bekend als Halloween).

29 oktober ABM & Friends Market: a broomstick moment te Apeldoorn
Met een lezing over heksenzalf en heksengodinnen en een verhalenvertelworkshop

29 oktober Nacht van de Nacht bij Elisabeth Groen
Lekker spannende, maar kindvriendelijke verhalen vertellen bij het kampvuur

30 Oktober Verhalende bomenwandeling te Amersfoort
Leer de mooiste bomen kennen van de herfsttijd! Waarom kleuren de bladeren rood en geel in de herfst volgens een verhaal van de Iroquois. Welke boom wandelt je achterna in het schemerduister en wat leren we van de wijsheid van de hazelaar? We lopen ook naar de dikste boom van Amersfoort, een beuk van 200 jaar oud.
De wandeling is In park Schothorst 14:00 We starten bij het Groene Huis Schothorsterlaan 21. Meedoen is gratis, een bijdrage in de hoed van de verteller word gewaardeerd!

25 november Lezing over de kracht van symbolen
Aan de hand van mijn boek over de diepere betekenis van symbolen kijken we naar het labyrint, het pentagram en het salomonszegel.

10 en 11 december Midwinterfair (ovb)

22 januari 2023 Dagtraining verhalen vertellen (deel één, ook afzonderlijk te volgen)
De eerste dag gaan we ‘s-ochtends bezig met stemgebruik , expressie, mimiek en beweging van je handen, gezicht en lijf. Hoe plaats je het verhaal in de ruimte. Ook kijken we naar je basishouding. ‘s-middags doen we oefeningen met het publiek: Wie is je publiek en kun je daar op inspelen? Hoe maak je contact met het publiek en hoe ga je om met stoorzenders? Verder gaan we bezig met hoe je de vijf zintuigen aan kan spreken in een verhaal.
De training is van 10:30 tot 16:00. Tussendoor is er een pauze van ca. 30 minuten (er is thee en koffie, neem zelf svp een lunch mee!) De kosten voor de training zijn 80 euro per dag. De dagen zijn ook los van elkaar te volgen. Wie beide dagen boekt krijgt een korting en betaald 150 euro. Opgave doe je door te mailen naar abedeverteller@hotmail.com

5 februari 2023 Dagtraining verhalen vertellen deel twee (ook afzonderlijk te volgen)
Op deze dag gaan we verder bezig met het verhaal. Hoe bouw je het op, hoe onthoudt je het en hoe kies je het juiste verhaal. Wat zijn de elementen die een verhaal boeiend maken? Hoe kan je je echt in een verhaal inleven? We gaan verder bouwen met oefeningen rondom expressie en de vijf zintuigen. We gaan oefenen met een door jou zelf meegebracht verhaal. Je vertelt en krijgt feedback en aanwijzingen van mij en je medecursisten om zo je verhaal verder bij te schaven en nog boeiender te maken!
De training is van 10:30 tot 16:00. Tussendoor is er een pauze van ca. 30 minuten (er is thee en koffie, neem zelf svp een lunch mee!) De kosten voor de training zijn 80 euro per dag. De dagen zijn ook los van elkaar te volgen. Wie beide dagen boekt krijgt een korting en betaald 150 euro. Opgave doe je door te mailen naar abedeverteller@hotmail.com