Skip to main content

Vertellen

Verteloptreden

Vertellen is mijn grote passie. Soms zit ik zo in mijn verhaal dat het voelt alsof ik er zelf in ronddwaal! Ook vind ik het ook heerlijk om mijn publiek te laten lachen of te doen ontroeren. Elke keer is het vertellen voor mij een spannend avontuur. Als ik vertel, zie ik de handelingen voor mij gebeuren en voel ik er de emoties bij. Ik kan ook op uw feest, evenement of bijeenkomst optreden!

Vertellen met muziek

Het is ook mogelijk om een verteloptreden te boeken waarbij het verhaal begeleid wordt door een violiste of een harpiste! Ik kan begeleid worden door de viola da gamba van Meidi of door de harpklanken van Cathinca.

Lezing Symboliek

Tijdens een lezing hoor je heel veel over heidendom, mythologie, magie en folklore. Ik geef vanuit mijn inspiratie, onderbouwd door uitgebreid bronnenonderzoek, betekenis en samenhang aan deze kennis. Met alle plezier geef ik een lezing voor jouw groep!

Vertel Arrangement

Het vertelarrangement is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en familiedagen.
Het combineert diverse vertelactiviteiten met elkaar om zo tot een
leerzame, inspirerende, speelse en boeiende dag te komen!

Verhalen op maat

Bij een verhaal op maat vertel ik een verhaal dat geheel op uw wensen is toegesneden. Dit gebeurd met behulp van uw eigen aangedragen materiaal. U kan bijvoorbeeld uw jubilaris op deze wijze de held van het verhaal maken!

Kerstverhalenverteller

Bij Kerst en Oud en Nieuw horen sfeervolle verhalen om samen lekker dicht tegen de kachel te kruipen of onder de kerstboom te schuilen. Met kerst kan ik je de mooiste kerstverhalen uit mijn repertoire vertellen!

Wandelingen

Bomenwandeling

Leer de bomen van Nederland kennen aan de hand van hun mooiste verhalen en symboliek! Een verhalende wandeling zal zo´n 1 à 2 uur duren. Ik zal bij verschillende soorten bomen en bij bepaalde markante bomen uitgebreid stil staan.

Stadswandeling Amersfoort

Amersfoort is al meer dan twintig jaar mijn stad. Ik kan voor uw groep een stadswandeling begeleiden met de mooiste verhalen van Amersfoort op de plaats waar ze zich hebben afgespeeld. Ontdek samen met mij de meest pittoreske plekjes van de stad!

Natuurbelevingswandeling

Door middel van een mix van verhalen en natuurbelevingsopdrachten kan ik je een bijzondere wandeling door de natuur aanbieden. Deze zal je de ogen voor de schoonheid van de natuur doen openen. De oefeningen liggen op het gebied van intensiever voelen, horen en zien.

Workshops

Vertelworkshop

De workshop verhalen vertellen besteed aandacht aan: stemgebruik, mimiek, expressie, inhoud van het verhaal, inleving en emotie en tot slot presentatie. Nuttig voor ieder die wel eens een presentatie moet geven of een verhaal wil vertellen!

Schrijfworkshop

In deze workshop leer je je eigen persoonlijke avontuur te schrijven. Door mijn uitleg over symboliek en door middel van fantasierijke schrijfopdrachten leer je een verhaal te schrijven dat helemaal gaat over jouw levensavontuur. Alle elementen van een sprookje komen aan de orde.