Skip to main content

Het is ook mogelijk om een verteloptreden te boeken waarbij het verhaal begeleid wordt door een violiste of een harpiste!

De getalenteerde muzikante Meidi Goh zal het verhaal muzikaal begeleiden met de viool of de viola da gamba. Daardoor wint het verhaal aan kracht, sfeer en diepgang. Meidi is een begenadigd speler en zangeres van folk en barokke muziek. Zij zal dan ook tussen de verhalen door folksongs spelen van haar solo-CD ‘Heartstrings’. Meer informatie over Meidi vindt je hier. Als je een indruk wilt krijgen van ons samenspel kan je hier kijken.

Meidi op viola da gamba (fotograaf: Kees Stravers)

Cathinca van Sprundel

Voor balladen en mythische melodieën van een harpiste ben je bij Cathinca aan het juiste adres. Met haar stem en harpspel ondersteunt ze mijn verhalen en brengt ze die nog meer tot leven. Cathinca heeft haar sporen in de Ierse folkmuziek verdiend en weet hoe ze luisteraars moet betoveren. Rondom het verhaal trakteert ze het publiek op passende filmmuziek, Disneyklassiekers, zachte liefdesliedjes en melancholische Ierse songs. Meer informatie: www.cathinca.com

Een verhaal inclusief begeleiding door de violiste of harpiste is al te boeken vanaf 240 euro. Als je meer info wilt of ons samen wilt boeken klik dan hier.