Verhalen vertellen zit me in het bloed! Dit begon al in de jaren negentig tijdens de IVN-jongerenkampen, gezellig rond het kampvuur. Sinds 2004 ben ik professioneel verhalenverteller. In 2016 werd ik verkozen tot beste entertainer van het jaar tijdens de Fantasy Awards. Ik vertelde de afgelopen jaren op ontelbare plaatsen: Castlefest, Elfia, Gebroeders van Limburgfestival, Nederlands Openluchtmuseum en het Archeon, maar ook op vele particuliere feesten en bijeenkomsten. Ik kan ook op uw feest, bijeenkomst of evenement optreden!

Ik vertel mythen en sprookjes van de Kelten, Vikingverhalen, ridderverhalen, Griekse mythen, sprookjes, Nederlandse sagen en nog veel meer. In totaal heb ik meer dan 380 verhalen in mijn repertoire. Al deze verhalen riepen mij en wilden verteld worden, misschien ook bij u?!

Nieuws

Mijn vijfde boek is uit!: ‘De Kracht van Symbolen’ ‘De Kracht van Symbolen’

en Mijn nieuwste artikel is: de geschiedenis van dromen

28 januari geef ik een online lezing over de symboliek van sprookjes.

6 en 20 februari doe ik een dagtraining verhalen vertellen!

Ik vind mijn inspiratie in de natuur en in de symboliek.  Dit uit zich in het schrijven van artikelen en boeken, geven van lezingen en doen van bomenwandelingen.
Nu vertel ik verhalen waar en wanneer ik dat maar kan, want vertellen is mijn passie. Ik vertel met expressie en emotie, met mijn hart en mijn handen en met vuur en vlam! Wilt u een eerste indruk op doen? Bekijk dan mijn foto’s en filmpjes of de onderstaande filmpjes. Wilt u me zien optreden? Bekijk dan de agenda. Wilt u me inhuren als verhalenverteller? Ga dan naar de pagina Contact en prijzen.

Videos