Skip to main content

Ongeveer vijf keer in het jaar doe ik een vertelvoorstelling in een openluchttheater in park Schothorst, in de Middeleeuwse boerderij of een andere locatie te Amersfoort. Je hoeft hiervoor alleen maar naar het onderstaande adres te komen en ik ga met de hoed rond voor een vrijwillige bijdrage.

Waar? De Middeleeeuwse boerderij ligt in het park Schothorst te Amersfoort. Parkeren bij het ‘Groene Huis’ Schothorsterlaan 21. Dan rechtsaf lopen en de bocht volgen. Honderd meter verder zie je een hek en daar achter een rietgedekte boerderij. (volg de kartonnen bordjes ABE) Dat is je bestemming!

Bij een vertelvoorstelling in het park: Parkeren bij het ‘Groene Huis’ Schothorsterlaan 21. Je loopt naar het mini-amfitheater bij de zonnewijzer, oftewel vanaf het parkeerterrein naar rechts, met de bocht mee naar links, en na een paar meter een klein paadje in naar links en je bent er! (ca. 3 minuten lopen, let op de kartonnen bordjes met ABE)
Kan je het echt niet vinden bel dan voor 20:00 0618035303! Bij voorspelde regen tussen acht en tien zal het vertellen plaatsvinden in de Middeleeuwse boerderij, dan nog twintig meter doorlopen en voila!

Wie: Iedereen van 12+ Ik richt mij op een volwassen publiek

Wanneer: van 20:00-22:00 (Met pauze van een kwartier rond 21:00) Kom ruim op tijd, want ik begin stipt.

Kosten: Een gulle bijdrage in de hoed van de verteller deponeren in de pauze wordt gewaardeerd, neem dus svp contant geld mee!!

Ik neem ook mijn boeken mee: ‘witte wieven, weerwolven en waternekkers + de bomenboeken. (elk 15 euro en het witte wievenboek 17,-)

Wat is verder handig om mee te nemen?: Alles wat bijdraagt tot gezelligheid. Suggesties: een kussentje oid, een extra trui/kleed oid als het fris wordt, muziekinstrument voor tussen de verhalen door, een drankje en een hapje. (Er is geen catering aanwezig!)
Vertellen in de Middeleeuwse boerderij