Verhalen in het park

Ongeveer vijf keer in het jaar doe ik een vertelvoorstelling in een openluchttheater in park Schothorst of in de Middeleeuwse boerderij, ook in park Schothorst te Amersfoort. Je hoeft hiervoor alleen maar naar het onderstaande adres te komen en ik ga met de hoed rond voor een vrijwillige bijdrage.

De eerstvolgende voorstelling is op vrijdagavond 13 september is afgelast!

Het thema van deze avond wordt Griekse mythen! Zie ook het evenement op fb.

Abe vertelt in het park

Waar? In park Schothorst te Amersfoort. Parkeren bij het ‘Groene Huis’ Schothorsterlaan 21. Dan lopen naar het mini-amfitheater bij de zonnewijzer, oftewel vanaf het parkeerterrein naar rechts, met de bocht mee naar links, en na een paar meter een klein paadje in naar links en je bent er! (ca. 3 minuten lopen, let op de kartonnen bordjes met ABE) Kan je het echt niet vinden bel dan voor 20:00 0618035303!
Bij voorspelde regen tussen acht en tien zal het vertellen plaatsvinden in de Middeleeuwse boerderij, dan nog twintig meter doorlopen en voila!

Vertellen in de Middeleeuwse boerderij

Wie: Iedereen van 12+ Ik richt mij op een volwassen publiek

Wanneer: vrijdag 19 juli 20:00-22:00 (Met pauze van een kwartier rond 21:00) Kom ruim op tijd, want ik begin stipt.

Kosten: Een gulle bijdrage in de hoed van de verteller deponeren in de pauze wordt gewaardeerd, neem dus svp contant geld mee!!

Ik neem ook mijn boeken mee: ‘witte wieven, weerwolven en waternekkers + de bomenboeken. (elk 15 euro en het witte wievenboek 17,-)

Wat is verder handig om mee te nemen?: Alles wat bijdraagt tot gezelligheid. Suggesties: een kussentje oid (je zit nl. op steen), een extra trui/kleed oid als het fris wordt, muziekinstrument voor tussen de verhalen door, een drankje en een hapje. (Er is geen catering aanwezig!)